بیماری های دهان
بیماری های دهان:
علم بیماریهای دهان، به نظم درآوردن، تشخیص و چالشهای درمان مواجه برای متخصصین بیماریهای دهان است که شامل طیفی از یک ضایعه دهانی محدود و بیخطر تا تظاهرات دهانی تهدیدکننده زندگی و بیماریهای سیستمیک میباشد.
این تبحر، نیاز به یک فهم عمیق و دانش قوی در علم دندانپزشکی، پاتولوژی دهان، گوش، حلق و بینی و پزشکی داخلی دارد. هدف این مطالب ایجاد یک راهنمای خلاصه عملی و قابل اعتماد در درمان بیماریهای دهان میباشد. محدوده درمان بیماریهای دهان به سرعت و با تلاشهای فراوان برپایه ابعاد چندگانه شامل رژیم دارویی، جراحی و در صورت لزوم موارد درمانی دیگر در حال پیشرفت است.
مهمترین اهمیت در طرح درمان، ارزیابی بالینی اولیه، تشخیصهای افتراقی متعدد و تشخیص نهایی صحیح میباشد.
سه اصل درمانی جهانی مشخص شده است.
اولین اصل درمان بیماریهای دهان، گستردگی و جامع بودن آن برای همه بیماران نه یک گروه خاص میباشد.
زمان سپری شده جهت ارتباط صادقانه و سالم بین پزشک و بیمار و خانوادهاش، حذف استرس و اضطراب و توضیحات به زبان ساده در باره استراتژیهای درمانی متفاوت باید کافی باشد.
دوماً در موارد پیچیده، همکاری و مشاوره بین متخصصین مربوطه مورد نیاز میباشد و در آخر توجه به این مطلب که از زمان هیپوکرات وجود داشته که بهترین درمان، ضرر نرساندن به بیمار است و به زبان امروزه، انتخاب یک رژیم درمانی مناسب باید برپایه شواهد علمی باشد.
برای مشاهده انواع بیماری های دهان،فک و صورت به بخش:بیماری ها مراجه کنید.
دکتر محمد علی اوصیاء در سال ۱۳۷۲ به رشته دکترای حرفه ای دندانپزشکی وارد دانشگاه شدند و تحصیلات تخصصی خود را در رشته بیماری های دهان، فک و صورت در سال ۱۳۷۹ آغاز و در سال ۱۳۸۲ موفق به دریافت بورد تخصصی شدند.
تشخیص و درمان بیماری های دهان، همچون آفت، تبخال، و …
تشخیص و درمان بیماریهای غدد بزاقی همچون سنگ، موکوسل، تومور و …
انجام کار دندان پزشکی برای بیماران سیستمیک (قلبی، فشار خون، دیابت و خون) و خانمهای باردار
بررسی و درمان دردهای مزمن و نامشخص سر و صورت
درمان مشکلات مفصل فک و دندان قروچه(براکسیسم)
برداشتن ضایعات دهان با دستگاه کرایوسرجی(سرما درمانی) بدون جراحی